İSTANBUL / PENDİK - Ahmet Yesevi İlkokulu

Ahmet Yesevi İlkokulu

Adres
ÇAMÇEŞME MAH. CAMİ BAHÇESİ SK. AHMET YESEVI ILKOKULU BLOK NO 34 PENDİK / İSTANBUL
Vizyon
Atatürk İlke ve İnkilaplarının Milli,Manevi,Ahlaki Değerlere bağlı ve çevreye saygılı,Eğitim ve Öğretimin temel ihtiyaç kabul edildiği,öğrenciler öğrenmek için her türlü fırsatın verildiği,özgür,sorgulayan ve kendini ifade edebilen,evrensel değerlerle düşünebilen,yönetici,öğretmen ve öğrencilerin birbirlerine gelişmekte yardımcı olacağı,çalışanların ve hizmetimizden yararlananların okulumuzun ayrıcalığını yaşayacağı herkesin her gün daha iyiye ve güzele ulaşabilmek için daha çok çalıştığı,diğer okullara örnek teşkil eden,bölgenin en iyi okulu olmak.
Misyon
MİSYON Öğrencilerin, velilerin ve toplumun sürekli gelişen ve değişen ihtiyaçlarını ve beklentilerini karşılamak, edindiğimiz bilgileri gerçek hayatta uygulayabilme becerisini kazanmak, teknolojiden yararlanmak, yılmadan çalışarak kendimizi her alanda yetiştirmek, sevgi ve barış dolu bir dünyaya kucak açmak.
13:10 / 18:00
D 100 KARAYOLUNA 5 DK. MESAFEDE